erikarpuz Yurtdışına hiç gitmedik ama şehir dışı seyahatlerimizden yola çıkarak aklıma gelen önerilerisöyleyeyim. Mutlaka ateş Ölçer ve ateş düşürücü, alerji ilacı, probiyotik, diş çıkarma döneminde ise kullandığınız tetagil filan gibi bir ürün varsa onu alın yanınıza ne olur ne olmaz acil durumlarda aramazsınız, sevdiği birkaç oyuncak alınabilir, Pegasus ile uçuş yapmadım ama a jet ve THY‘de kilo hakları tek bir valizde toplanabiliyordu yani toplam ağırlığa bakıyorlardı. Muhtemelen pegasus da öyledir, en doğrusu müşteri hizmetlerinden arayıp bilgi almak bayağı yardımcı oluyorlar bebekle seyahat yapacağım deyince. Bebek arabasını da biz Yurtiçi uçuşlarda uçağa girerken teslim Edip yine uçağın çıkışında almıştık hep bagaja vermemiştik yani, yurt dışı için farklılık var mı onu da sorun bence önceden. Evde kalacak olmanız ve mutfağınızın olması avantaj aslında,
Zaten daha küçük olduğu için anne sütü veya mama asıl besini, belki sebze haşlama vesaire yapmak için minicik Çelik tencere alabilirsiniz yanınıza, ya da zaten üç günlük bir seyahat olacağı için ek gıda başlangıcını seyahat dönüşüne bırakmak çok daha iyi olur. Bez pişik kremi şampuan gibi ürünleri unutmayın bolca koyun. Biberon, emzik kullanıyorsa yanınıza yedekli alın ve normalde temizliği için kullandığınız ürünü de alın yanınıza bence. Kanguru konusunda sizin kullanımınınıza bağlı yani ben kanguru çok istediğim halde bebeğim hiç durmadı hiç kullanamadık, durmadığı için şehir dışına çıkarken de yanıma almadım hiç. olmuyordum bebek arabasını seviyor ve duruyordu o dönemlerde elimiz ayağımız bebek arabası olmuştu. Bebek için 1-2 çarşaf alın yanınıza yine kendi battaniyelerini de bolca yedekli alın bence. Gideceğiniz ülke hava durumu yemekleri filan hakkında maalesef hiçbir fikrim yok, bebekle yurt dışı tecrübem de olmadığından seyahat için böyle genel bilgiler geldi aklıma.