1anne1cocukk Hangi marka bot almalıyız vogel marka aldık parçalandı bu botların garantisi oluyor mu sword salomon lawo çok öneriliyor bilgilendirir misiniz
1anne1cocukk Niyesordunbucevabi askeriyenin verdikler çok rahatız oluyormuş ve nasır gibi şeyler çıkartıyor ayağında siyah renk değil çöl rengi arayışımız var
Niyesordunbucevabi 1anne1cocukk anladım, eşim hiç almadı hep verdiklerini giydi öyle şikayetleri de yok 10 yıllık personel
1anne1cocukk Niyesordunbucevabi bazen denetleme falan oluyor giyiyor bizimki çok koku yapıyor sizin öyle bir şikayetiniz var mı acaba özel alınan ayakkabılar ayağı nefes de aldırıyor
Niyesordunbucevabi 1anne1cocukk Yok canım kaç senelik evliyim asla koku duymadım. Kişiden kişiye değişiyor olabilir
1anne1cocukk karahanlii0 lowa garanti veriyor mu güvenilir adresi var mı internetten mi alıyorsunuz üst yada askeri kantinlerden faln mı
aybars1234 Eşim yds kullanıyor yıllardır memnun yoksa ayak mı dayanır askeriyenin verdikleri rahatsız ediyor o kadar ayaklarında kalıyor rahat bir şey olması lazım internetten sipariş verebilirsiniz
1anne1cocukk aybars1234 sitelere pek güvenim yok Trendyoldan bakındım biraz kimi yer kutusuz kimi yer garanti vermiyor
aybars1234 Burası kendi sitesi burdan bakabilirsiniz fiyatlar biraz yüksek ama bu şekilde eğer imkanınız varsa alabilirsiniz
hunilimomy 1anne1cocukk 10 yıllık personel 2. Yds yi aldi bu sene baya uzun ömürlü bir sorun yasamadik bundan önceki yeri komando olmasına rağmen dağ bayır gezdi o kadar
olivettii 1anne1cocukk Yds Attp 1098 Harrier -Siyah - Siyah eşim bunu kullanıyor çok memnun hepsi burada dan aldık