anne_an Bebeğim 3 aylık olunca işe geri dönecem asgari ücretle çalışıyorum çok yakın bi arkadaşım evide bize çok yakın 8000 tl ile bebeğime bakacağını söyledi aslında ikimizin ortak kararıydı yemeğimi falanda yapacağını söyledi sizce normal mi fazla mı
minnakpopus anne_an fazla değil az bile maalesef.evet sizinde aldığınız maaş ortada ancak hiç fazlamı düşüncesine düşmeyin gerçekten az bile 8000 tl
organikirmik anne_an aylık? Fazla mı derken bakıcı ücretleri en az 30-40 bin şu an, güveniyorsanız iyi bakacağına epey iyi
aylaa26 anne_an bence çok çok uygun 3 sene önce benim kuzenim bakıcıya 15 bim veriyordu ve yemek felanda yok içinde sadece cocuk bakımı ve çalısma saatleri 9 4 dü
MamaUygarVibes anne_an Fiyatı çok az. Bakmaya başladıktan sonra fiyatı beğenmeyip arttırma durumu olur mu yada ben bakmak istemiyorum diyip vazgecer mi? Bence bu konuları iyice konuşup ondan sonra başlayın.
beyazzkuguu anne_an detay vermemişsiniz ama eğer aylıksa bedava :) aylığa fazla mı diye soruyorsanız şaka yapıyorsunuz ya da bakıcı fiyatlarından haberiniz yok sanırım. Aylık 30 40 fiyat isteyenleri duydu bu kulaklar ve hepsi de kendi evinde istiyor bir yandan kendi evlerindeki işlerinden geri kalmayacaklar bir yandan da araya çocuğumu sıkıştırıp bakacaklar işte ne kadar olursa artık
beyazzkuguu adaatuna off bana da aynı fiyatları söylüyorlar ya insanlar nasıl buluyor anlamıyorum ve kendi evlerinde istiyorlar gelenleri gidenler bitmiyor nasıl bırakıyım çocuğu
adaatuna beyazzkuguu ben evden çalışıyorum evimizde yanımda bakmıştı ama çok zor bakıcı ile uğraşmak çok şükür kreşe başladı
ahfjpeoejdn anne_an resmen bedava, kimse gelsin gerçekten ben de baktırayım. Geçen sene burda yarım günlüğüne 18 bin+ gidiş dönüş taksi ücreti de dahildi. Arkadaşım saat 1 de eve geliyordu . Bir aylığına8 bin resmen bedava