oylesinebiri__ perla_ benim bebeğim de yakında 2 yaşına girecek doğum günü konsepti yerine çekim yaptırmayı düşünüyorum 😂 daha zahmetsiz
hepyerdeyizz perla_ Ay tutmayın beni aglicam sanırım 🥹🥹Biz bı kutlama yapmıyoruz aslında ama Ne bileyim Balonlar çekim yapılacak ortam ve ufak bir pasta yapacağım gibi 😁🥹
beybitolat perla_ ocak doğumlu benim oğlum. İlk yaşıydı ama bu hastalıklar salgınlar falan asla istemedim birşey yapmak. Çekime gittik kendi aramızda da pasta kestik
oylesinebiri__ perla_ 1 yaşına mi giriyor 🥹 ben yazıyı 7 yaş diye okumuştum kusura bakma canım 😂 3 4 saatlik uykuyla olunca böyle oluyor ben özelden atıyım konsepti
perla_ hepyerdeyizz kız yap bebeğime hatıra kalsın zaten bir gün arayla yapacağız yakın olsaydık aylık konsepti yapardık yani 🫣🫣🤣🤣
perla_ beybitolat ya ben de kimseyi çağırmayacağım ama yani ona özel bir şey olsun istiyorum oy kıyamam ona ben çekim de iyi
perla_ [silindi] ya diyorsun ki fazla heves mi etme peki sonradan çekim ya da başka bir şey yaptınız mı
perla_ Pamukhanim_ bak buda iyi arkadaşların attıklarına bakayım canım olmazsa yaparız doğum günün kutlu olsun bu arada prensesin