user2406 hulya_10 evet en yuksek cekıs guvu ında var bende agır oldugu için elemıstım belim zaten agrıyor
3boysmom cataladirenenzeytin yani şöyle v8 daha hafifti ondan sonra banada ağır geldi ama şuan alıştım ilk zamanlar öyle gelmişti. ama çekim gücü mükemmmel hele o led başlık beni mahfetti süpürüyorum 2 saat sonra led başlıkla süpürmek için bi bakıyorum heryer toz😂
Mahirveanneessii Asyaveannesi04 v16 nasıl memnun musunuz başlığından çok şikayet eden var bi sorun yaşadınız mı başlıkta
Asyaveannesi04 Mahirveanneessii şuanlık bir sorun yaşamadım 1 ay oldu henüz alalı, her gün açıyorum ama
deniziniz user2406 dyson circle ball olması lazım yeni aldım sayılır bir ay falan oldu ve daha önce evi hiç süpürmemişim sanki dedim dyson ile süpürünce. Her gün süpürürüm normalde ama dyson aşırı aşırı iyi. Halılarım silinmiş gibi parladı
hilalgl user2406 bende v12 var ailemde 8-10-15 var hepimiz de çok memnunuz sadece 15 hem ağır hem de tuşa basılı süpürüyosunuz. Hava makinesi yok ileride durumum el verdiğinde inşallah almayı düşünüyorum