FtsCvlk Kızlar hangi balık yağını kullanıyorsunuz? Ben Nordıc Naturals aldım ama biraz pahalı açıkçası. Önereceğiniz varsa bir sonrakine ondan alayım.
SooMin FtsCvlk Ocean kullandık aksatmadan verdim bilmiyorum fayda gördük mü birde Möllörs deneyeceğim
pimpiriklianne43 FtsCvlk ben kucuk şişe almıştım 1000 lira civariydi senin şişe büyük sanırım büyük şişe ise almanı tavsiye etmem açıldıktan 3 ay sonra atılıyor biz günde 1 çay kaşığı içiyoruz yinede çoğu duruyor sizin bebeginiz kaç aylık günde ne kadar veriyorsunuz
FtsCvlk pimpiriklianne43 110 ml’lik şişe. Dediğine de bakacağım ama. Onun fiyatı çok yüksek değil bence
pimpiriklianne43 FtsCvlk seninkine göre yüksek değil seninki çok pahalı bize ilk smart up dha verdi oda 1500 filandi 1 şişe bitti şimdi mollens aldim
123456777 Bebekleriniz kaç aylık ve ne zaman kullanmaya başladınız acaba. Benim bebeğimde 14 aylık iştahı az ve yemek yemiyor destekleyici takviye vs kullanmayı düşünüyorum doktora gittiğimizde en son sordum herhangi bişey önermedi.
FtsCvlk 123456777 Açıkçası doktor önerisiyle başlamadım bende. Balık yağını araştırınca başladım. Kızım 19 aylık. Ama Osman Gönülal eğer Balık yiyen bebeğiniz varsa yağına gerek yok demişti
livanurvealpinannesi61 pimpiriklianne43 içerik olarak wellcare efa liquid daha iyi epa DHA değeri toplam 1000 üzeri olmalı balık yağında
livanurvealpinannesi61 FtsCvlk wellcare marka hem içeriği temiz hem epa DHA değeri yüksek. Fiyatı da uygun yani .
FtsCvlk livanurvealpinannesi61 ekran görüntüsü aldım. Bakacağım buna da muhakkak. Bu arada yapay zeka balık yağının içerisinde ekstra d vitamini de oluyor. Ekstra D vitamini kullanmadan önce doktoruna danış dedi. Siz kullanıyor musunuz?
livanurvealpinannesi61 FtsCvlk ben balık yağı kullanıyorum onun dışında d vitamini de kullanıyorum kış mevsimi diye