selenay_ 5 ay 20 günlük kızım ek gıdaya tattırıma başladım ağzını açmıyo direk kilitliyo bir çay kaşığı tadım dahi yaptıramıyorum çıldırmak üzereyim ne yapmam gerekiyo başına gelen var mı ?
selenay_ [silindi] kaşığı görünce direk ağzını kilitliyo tadım yaptıramıyorum oturdum ağladım bugün meyve dahi istemiyo şeker gibi tatlı armuta bile ağzını kilitliyo her yolu denedim 😢
zeynepzeze Sabredeceğiz alışmaları zaman alacak sanırım. Çorba, püre, muhallebi yediremiyorum. Ama yoğurt ve meyve birazcık yiyor
[silindi] selenay_ bazı çocuklar böyle işte zorlu bi süreç seni bekliyor demekki sabret daima gene birkaç gün ara ver yedirme bişey sonra tekrar dene bu sekil de gidecek mecbur ama bu konuda tecrübeli anneler vardır sana tavsye verirler insallah 🙂 benim oğlum yediği için hani sunu yap böyle yedir diyemiyorum malesefki yanlış da yönlendirsem doğru olmaz sıkma canını öle böyle Yicek işte ama zorla ama severek artık ❣️🙂
selenay_ [silindi] zaten çoklu gıda alerjisi var ne yedirecem diye kara kara düşünürken bide başıma bu çıktı. Çok teşekkür ederim inşallah düzelir bir an önce