MamaUygarVibes Huma_kus34 korkusunu biliyorum ve bence güzel değil. Bir de baktığınız sitedeki ürün sahte.
1Dost Huma_kus34 bu çok sevilen bi parfüm kız kardeşim senelerdir kullanıyor bende alıcaktım bulamadım orjinal o yüzden libre aldım ama bitsin hypnotıc alıcam
hghg Huma_kus34 ben yıllardır kullanırım 7 8 senedir çok güzel çok seviyorum ben ama hafif kokuları seviyorsanız bu biraz ağır gelebilir
LezizeNine Huma_kus34 bilgim yok canım ama bilmediğin siteden sakın alma. Eşime almıştık orijinal sandık şişe falan aynı koku da aynıydı ama hem kalıcı değildi hem de sahteydi orijinalle alakası yoktu.
Huma_kus34 LezizeNine yok canım sadece araştırdım yorumlara falan bakmak icin parfümleri burslardan almam cıdden sahtedir 🙂↔️
Huma_kus34 1Dost aynen takıp ettıgım bı kadın var o işte bir kadında mutlaka olması gerekıyor almayan kadın yoktur herlde falan dedı bende öerk ettım acaba nasıl bı kolu be şekerımlı kokuları asla sevmıyorum
SheDoesntCare Huma_kus34 bir şişe bitirdim bir daha da almadım , bunun yerine ysl black opium tercihimdir, o da ağır bir koku ama onu daha çok seviyorum ben buna nazaran . Tabii herkesin zevki aynı değil .
1Dost Huma_kus34 hayır şekerli parfüm değil bende sevmem ve çiçeksi kokularda bana çok hafif gelir. Ben seksi kokuları seviyorum Buda öyle bi parfüm
LezizeNine Huma_kus34 trendyola da bak bakmadıysan orda kullanıcı yorumlarından az çok anlarsın seviliyor mu kullanılıyor mu ♥️
tsf Huma_kus34 ben kullandım kaldıkça güzelleşen bir koku bir kere mekanda garson yanıma gelip sormuştu içeri girer girmez kokunuz yayıldı parfumunuz ne kız arkadaşıma almak istiyorum demişti 😂 eşimde beğenir ve sikmami pek istemez genelde kadınlara değil ama erkeklere hitap eden bir koku bence
1Dost Huma_kus34 valla biz a kalite satan iki magaza var ordan alıyoruz. bi alışveriş caddesinde istanbulda
[silindi] Huma_kus34 esim sevgiliyken hediye almisti bitirene kadar anam agladi hic benlik bi koku degil 😂 Baktiginiz sitenin orjinal sattigini dusunmuyorum almak isterseniz boyner e bakin