ecempeker mommother38 kolunda şişme kızarma oldu sertleşti fekan hemşiresine sordum bir sorun yok dedi kolanya sürün yada buz koyabilitsiniz dedi normal dedi bir kaç gün içinde geçti bende ara ara ağrı kesici verdim
elifkesim mommother38 oğlum 5 gün önce oldu çok şükür biir etkisi olmadı sağ bacağı kızardı şişti çok kastığı için kompres yaptım kolonyağı ile ovdum 2 günde geçti şükür
mommother38 Çok şükür bugün olduk kızlar biraz kafası sıcak ara ara huysuzluk yapıyor ama korktuğum gibi olmadı sadece fazla altına yaptı isal yapma gibi bi etkisi varmı bilmiyorum
gulkayaa bebemiz daha öncekileri hep yaptırdım rota dahil ama bilmiyorum gündemdeki olaylar falan insan korkuyor heryerde karşımıza da çıkıyor doğruluğu nedir bilmiyorum tabi ama annelik iç güdüsü olarak yaptırmak istemiyorum
dorinde Hiç bir sıkıntı yasamadık gayet sıkıntısız geçti . 2 cocugum var biri 7 yasında onda da hiç sıkıntı olmamıstı
parlaeylul gulkayaa bende yaptırmak istemiyorum ne kadar yaptırmayı düşündüysemde tuhaf gelecek belki ama içimdeki kalbimdeki ses izin vermiyor
yezdatoprak Benimde yaklaşıyor bende çok kararsızım bekliyeyik burda belki birileri içimize su serper