maris 6.5 aylık bebeğe uyku eğitimi verilir mi ? Kucağımda sallayarak uyutuyorum yatağında kendi yatması için ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
edadenizz56 maris verilmeli bence benim kız da 6 buçuk aylık bende sallamadan desteksiz bir şekilde yatırmak istiyorum yatağa bırakayım yatsın ama yok malesef eğitim almayı düşünüyorum gerçekten sonuç alabilirmiyim ya da gerçekten iyi bir eğitimci bulabilsem rahatlarım sanırım. Odasını da ayırmak istiyorum şuan destekli yatsa da ayorocam am desteksiz yatsa çok daha rahatlık olacağını düşünüyorum bildiğiniz bir eğitimci var mı?
mrscakir maris bence kendinizde verebilirsiniz henüz çok küçük olduğu için 1 hafta kadar zorlar sizi ama sonrasında rahatlarsınız.
maris edadenizz56 hayır hiç Yoo bende arayıştayım ama fiyatlar çok fazla . Oda ayırmak için erken değil mi ?
edadenizz56 maris fiyatlar bana da fazla geldi 6 bin 4 bin falan bilemedim o yüzden gerçekten sonuç alacağımı bilsem veririm bu arada hiç bakmam paraya oda ayırma için de erken olduğunu düşünmüyorum sonuçta odamız var imkanımız var daha fazla büyümeden ayırsam iyi olur yan komşumun çocuğu 2 buçuk yaşında hala arada onların arasında yatmak istiyor aynı odada kalıyor kadın nasıl ayırocam diye daha bugün konuştu ilerde bizden kopamaz diye korkuyorum alışsa iyi olur ve eşimle de daha rahat oluruz karı koca bile olamıyoruz hep çocuk çocuk özel hayatımız bile yarım yamalak bu durum beni çok huzursuz ediyor
kardelen0606 maris iki çocuğuma da melek uykuda burcu hanımdan verdim. Her zaman söylerim Allah razı olsun diye. Zorlu bi süreç ama başarırsanız büyük rahatlık
haless39 İkizlerime 4.ayla gece uykularını ,7.ayla gündüz uykularını düzenledim.İkiside akşam 8-8.30 uyurlar sabah 8gibi kalkarlar.uyku alışkanlığı kazandırmak çok önemli,destek almadan kendim hallettim.Muhakkak başlayın.
ilgebrc haless39 benim de bebeğim 7 aylık 5 aylıkken uyku eğitimi vermiştim 6 aydan sonra gündüz uykularına aşırı direnmeye ve kriz derecesinde ağlamaya başladı.Ne yapabilirim acaba bi öneriniz var mı ?