iclallll 7 aylık bebegım 2 alt dişi çıktı dr 4 diş daha gelıyo dedı ust damakları çok şiş ve mor gece saat bası 1,5 saate bır uyanıyo bu diştenmisir delırıcem ya
ecempeker iclallll dişten olabilir ağrı kesici verebilirsiniz cok zorda kalırsamız tetagil verebilirsiniz biz kullandık cok memnun kaldık diş kaşıyıcı vsrin gün içinde ağzını rahatlatır
Kitsu Ben dış olduğunu çığlıklarından anlıyorum. Gece uyandığında normal uyanmiyor gözü kapalıyken bir feryat koparıyor
muko03 Kitsu ay evet şuan tam onu yaşıyorum sadece memede sakinleşiyor napıcam başka çözüm yok mu gece çok ağlıyor
iclallll Kitsu Buda öyle baya ağlayarak uyanıyo ama emınce hemen uykuya donuyo dişten olsa emınce dönermi ki acaba yoksa bundakı alıskanlık mı oldu
iclallll cananbulbul ben bi etkı ettıgını düşünmüyorum ya onuda kullandım osanit de kullanıyorum ama cok etkılı Degıl bence dr calpol verebilirsın cok zorladıgı gecelerde dedı denedım ama yok bı faydası
iclallll cananbulbul aynen rahatlıyo hıc uyanık kalmadam uykusuna devam edıyo ama yıne 1 yada 1,5 saat gectıgını gormedım şu 2 haftadır hep aynı
cananbulbul iclallll çok zorlandığı zaman tetagil+calpol ikisini bir veriyorum ben öyle denediniz mi?