08oyku07 Merhaba hanımlar hemen hemen hepimizin sorunu olan doğum sonrası kalan göbek 🙄. Kızım 8 aylık normal doğum yaptım spora başlamak için kızımın biraz büyümesini bekledim şimdi tam başlamayı düşünüyorken malum virüs olayları engel oldu. Evde neler yapabilirim bu konuda bilgisi olan var mı?
Deletedmom283 08oyku07 Leslie yapabilirsin, detoksa başlayabilirsin, ve düzenli mekiğin çok faydasını göreceksindir, ben doğum yapalı 2 ay oldu biraz bekliyorum mekik icin, ama uyguladığım salatalık limon detoksu var, ve şekersiz tarçınlı Türk kahvesi 👋🏼
08oyku07 Deletedmom283 teşekkür ederim ama yalnız emziriyorum bir zararı olmaz değil mi? Salatalık limon detoksunu nasıl yapıyorsun ayrıntılı yazar mısınız rica etsem
Deletedmom283 08oyku07 tarçınlı kahve icin birsey diyemeyeceğim ama salatalık suyu icin birsey olmaz salatalıkları kesin suyun içine atıp dolapta 12 saat bekletin; limonu isterseniz atın yağ yakımını hızlandırır
08oyku07 Deletedmom283 teşekkür ederim deneyeceğim bunu sürekli içebilirim dimi Bi limiti yok sanırım?