hamcokelek33 Sulee_ bence fiyat olarak çok uygun söylemişler. Bulunduğum şehirde 2 yıl önce bu fiyatı vermişlerdi. O yüzden ev tipine geçmiştim
Sulee_ hamcokelek33 peki her seans sonrası rotüse çağırıyorlarmı çünkü 2 rotus dedi ama sanki bi yerde her seans sonrasi 2 hafta sonra rotus yapılıyor diye okumuştum
hamcokelek33 Sulee_ valla ben her çağırdıklarında gidiyordum belki makine tipine göre değişiyordur . Hangi cihazı kullandıklarını söylediler mi
Sulee_ hamcokelek33 yok hayir söylemediler açıkçası zaten cok ayak üstü fiyat sormuştum ama bidaha gidip iyice bilgi alicam
Sulee_ psikoanne acısı nasil birsey ondan korkuyorum yani dayanilmayacak gibi bir acımı? Aci eşiğim yüksektir aslinda ama genede korkuyorum
psikoanne Sulee_ acı eşiğiniz yüksekse sorun yaşamazsınız, benimde yüksek sadece bikini bölgesi biraz yakıyor da o da kısa sürüyor 2 dk en fazla
teachermom_ Sulee_ yoo öyle dayanılmayacak gibi değil zaten hemen atıp bitiriyolar doğum yapmış kadınlarız biz lazer acısı bize işler mi 😂😂
Sulee_ psikoanne acısı nasil birsey hani bir anda elektirik çarpmış gibi mi yoksa yanma hissi mi oluyor atış yaptığı bölgede