Minikkalbinannesi Kızlar çocuklarınıza hangi diş fırçası ve macun kullanıyorsunuz 🌸 Rocs diş macunu ve banat diş fırçası kullanıyoruz ama değiştirmek istiyorum hangisi iyi sizce💕
Balbulutu Minikkalbinannesi sensodyn kıds almayı düşünüyorum canım rocs diş macunu ve diş fırçası kullanıyorlar oğullarım
oylesinebiri__ Minikkalbinannesi biz diş fırçası the Humble co diş macunu siveno sensodyne kids kullanıyoruz
bebeimhosgeldin Minikkalbinannesi diş fırçasını e bebekten almıştım baby me macunu da agarta kullanıyoruz
Minikkalbinannesi Balbulutu sensodyn deneyebilirim aslında canım 🌸Rocs dan memnunum aslında ama değiştirmek istedim 💕
Minikkalbinannesi oylesinebiri__ diş fırçasını görmedim hiç canım memnunmusun peki🌸sensodyne ve siveno iyidir ama
oylesinebiri__ Minikkalbinannesi evet 🙂↕️ canım rocs dan geçtik the Humble co ya e bebekte ve rossmanda var aynen siveno sensodyne kids dönüşümlü kullanıyoruz
Minikkalbinannesi oylesinebiri__ Rocs beğeniyorum ben eğer başka alternatif bulamazsam yine ondan alcam
oylesinebiri__ Minikkalbinannesi diş fırçası kopuyor canım diş macunu da benim bebeğimin dişinde kararma yaptı