Çok yoruldum artık. Bebeğin Süt alerjisi yüzünden doğru düzgün yemek yiyemiyorum diyet yapıyorum. 13 gündür tazyikli süt yüzünden sağım yap buz tut sıcak tut, tazyikli diye çocukta gaz yapsın gazdan uyuyamasın, memeyi istemesin, uykuda gaz sancısı çeksin huzursuzlansın uyansın. Memede uyumaya alışıktı artık tazyikten uyuyamıyor uykuya dalmakta zorlanıyor. Gecem gündüzüm karıştı. Bi uyusa 3-4 saat uyuyan çocuktu şimdi 1 saat, belki zorla uykusuzluktan 2 saati pek nadir görüyor. Tüm bunlarla uğraşmak bir yana ev işi, yemek bulaşık, çamaşır var. Kahvaltı yapmayı duşa girmeyi çok özledim. 4 şubattan beri alerjisi, gazı, diyeti, son 15 gündür tazyiği-meme sertliği derken çok yoruldum. Gaz damlası yaramadı başka marka bulduk işe yaradı. Mamanın tadını beğenmedi, biberon mama reçeteli katı dşye akıtmadı. Mamayı bıraktırıp sadece meme vermek için süt arttırmaya çalıştım. Her şeyi denedim 1 ay 25 gündür her şeyle uğraşıyorum. Şimdi de tazyikten dolayı karın gurultusu ve gaz sancısı var. Sürekli bir şeyle uğraşıyorum elimde telefon sürekli şu neden bu nasıl geçer diye araştırmaktan yoruldum. Geçecek mi bilmiyorum ama geçeceğine dair hiç umudum kalmadı 😔😔😔