gzd_nhr Kızlar evde ve markete çıkarken kullanabileceğim siling yada kanguru tavsiye edermisiniz bebeğim kucağa alışkın onunla evde temizlik yemek yapabileceğim bir ürün olursa çok sevinirim. 39 günlük şuan.
MamaUygarVibes gzd_nhr Neko diye bir marka almıştım ben ama slingi çok kullanamadım. Sonrasında babybjornun kangurusunu almıştım bel destekli onu çok sevdim. Bir yaşına kadar bebek arabasından daha çok kanguruyu kullandık 🌸
sdnce gzd_nhr evde kullanmak icin ve bebeğin küçük olduğu için ilk etapta sling daha iyi olur marka olarak benimki ne bilmiyorum ama bebeğim 5 aylık hâlâ evde sling dışarıda Tommy baby kanguru kullanıyorum ucuz ama gayet yeterli
gzd_nhr MamaUygarVibes linki varmı kangurunun canım birde ne kadarlıktı bebeğin kanguru kullandıgında
MamaUygarVibes gzd_nhr 2.5 aylıkken başladım kanguruya koymaya 🌸 https://www.beymen.com/tr/p_babybjorn-move-3d-mesh-anthracite-kanguru_1085094 Buydu bizdeki model🌻
gzd_nhr sdnce çok sağol canm bende sling alıcam kanguru için henüz küçük sanırım bebeğim. Sadece hangi slingi alayım kararsız kaldım trendyolda kubbe marka var ama iyimi bilmiyorum