ffulya Merhabalar. Evde videolarla spor yapıp kilo veren şekillenen var mı aranızda? Kaç gün ne kadar hangi videoyu yapmam lazım yapıp güzel dönüt alanların tavsiyelerini bekliyorum. Vermem gereken 8 kilo var ve tamamı basenlerimde. Dirençli kilolarım
Tambirmom ffulya evde spor yaparak 37 kilo verdim 8 kiloyu siz daha kolay şekilde verirsiniz basen için olan videoları yapın oralardan gitmesi için
simseklivekalpli ffulya Leslie, walk at home, grow with jo ile veren çok. Vermeseniz bile düzenli yaptığınız sürece şekillenirsiniz en azından
forumamigeldik ffulya ayy az önce avm den geldim alışveriş yaptım. Bir buçuk aydır evde grow with jo yapıyorum. Çok güzel şekillenmişim bir bedenden fazla incelmişim. Daha altı kilom var ama çok motive oldum mutlaka tavsiye ederim. İlk çocukta da leslie ile vermiştim evde. Her ikisinden de 25 civarı almıştım
kahvekolik_ Yediklerime dikkat ederek ve ecde spor yaparak 5 kilo verdim. Youtube’da walk at home yapiyorum 15 dakikalik video gune 2 kere yapiyorum. Belimde baya incelme gordum yani ise yariyor. Ve gunde 2 litre su icmeye ozen gosteriyorum.