kabakcekirdegi Edis, Rafet El Romanın yalancı şahidim şarkısını yorumlayınca kulağım eskilere gitti. Bir de babadan açıp dinledim. O yüzden ben onu bırakıyorum sırayla favoriler gelsin belki unuttuğum sevdiğim bir şarkıya denk gelirim, geliriz 🫠🙏🏼 [
CuteBadesMama kabakcekirdegi 90lar çocuğu olarak ilk ezberlediğim şarkı Serdar Ortaç-Karabiberim, 90ların çoğu parçasını hala severek dinliyorum özellikle iş yaparken 🤭 en sevdiğim olarak aklıma ilk gelen ⬇️
Nsrn1 kabakcekirdegi ayyy 90lar 2000ler pop şarkıları ennnn sevdiklerim hâlâ usanmadan dinlerim. Ama en çok sevdiğim Ege-Delice Bir Sevda ❤️
ninodurbenimadim kabakcekirdegi Ben iflah olmaz bir Ezginin Günlüğü fanıyım 90lar deyince direkt Ezginin Günlüğü- Ebruli. Gerçi o etnik falan pop sayılır mı bilemedim. Sayılmıyorsa Yaşar’ın tüm şarkıları 😂
kabakcekirdegi Hatice001 Aslında bende sizden çokça büyük değilim ama 45 lik plak şarkıları bile bilirim. Yaşınızın yettiği demedim , sevdiğiniz dedim :)
kabakcekirdegi CuteBadesMama Asahasah küçükken Mirkelamın -aşkımsın şarkısında kuzenim sarışın diye limonata aşkımsın derken onu, çikolata aşkımsın derken beni gösterip dans ediyorduk 😂 😂
kabakcekirdegi Nsrn1 Ege bende severim, Deniz Çetini biliyor musunuz onunda çok güzel parçaları var 🥲
kabakcekirdegi ninodurbenimadim Sayılır niye sayılmasın bence çocukluğumuzu hatırlatan hepsi sayılır 🫠 Kumralım milli şarkımız zaten 😀
ninodurbenimadim kabakcekirdegi Arka fonda kumralım açıktı mesajınızı okurken 😂 Sayenizde pazar sabahı nostaljisi yapıyoruz. Eşim de mutfakta mırıldanıyor şuan 😂
myangelson kabakcekirdegi ayyy hiç secemedim şuan hepsi benim bebeklerim 🥺🥺 Tarkan faniydim küçükken 😍 hala müzik dinlerken 90 lar Türkçe pop açarım YouTube dan🥲