defnekusum_ İlk dişiniz ne zaman çıktı 7.5 aylık olduk tık yok alt dişinde beyazlığı bariz belirginleşmeye başladı huysuzluklar vs de başladı ama bir türlü çıkaramadık sizin ilk dişiniz ne zaman çıktı çok zorladı mı
minegoktug_76 defnekusum_ her bebek cok farklıdır benim oğlum 8 ay 18 günlük 2 tane alttan dişi var ama arkadaşımın kızı oğlumdan 20 gün küçük 6 tane dişi var🥰
beybitolat defnekusum_ boğaz enfeksiyonuna çevirmişti yazın ortasında acillik oldu.5 ay 24 günlükken çıkmıştı ilk dişi. 14 aylık 10 tane dişi var şuan
ZmrNsa09 defnekusum_ 5 aylk oldu oglum huzursuzluk basladi hemde cok fena uyku düzeni mahfoldu geceleri cok sık uyaniyo aglayarak 1 aydr hala çıkmadı insallah hemen çıkar cünkü zorluyo baya
sonnenblume defnekusum_ 10 ay 6 günlükten merhaba 😐 ne gelen var ne giden… ne uyku var ne düzen… ne iştah var ne gülen… Bekliyorum sadece bekliyorum 🥹😮💨😢😞😶☺️
smileylaylom defnekusum_ 10 aylık ilk dişini çıkardı. Şuan 14,5 aylık 2 dişi var altta bir tane üstten patladı yenilerde
altay2123 defnekusum_ 4 aylıkken çıkmıştı şimdi 9 ay 18 gün 5 dişi var ön kesici dişler cikariyir 3 tane beraber ve çok ama çok zor yaklaşık bir haftadır sadece mama alıyor ek gıda alamıyor keşke daha geç çıkarsaydi diyorum
nurrts 6 aylıkken ilk dişini çıkardı şuan 10,5 aylık 2 altta 2 üstte 4 dişi var geceleri sık uyanıyor ve aşırı sinirli oluyor maalesef üst dişi gelirken bizde boğaz enfeksiyonu geçirdik günlerce ateşlenmişti 🥲
zynp0707 nurrts sinirlilik hali şu şekilde mi mesela yerde sırt üstü yatarken kendini geri geri götürmeye çalışıyor mu sinirlenip veya araçta bi yere giderken kucağınızda dahi olsa huzursuzlanıyor mu sıkılıyor mu durası gelmiyor mu hiç ? Birkaç gündür bunları yaşıyorum evde de aynı ve hemen sıkılıyor hiçbişeyden memnun kalmıyor üstten diş çıkarmıştı şimdi yanındaki dişlerde geliyor bundan dolayı mı böyleler bilemiyorum
ceylanco defnekusum_ 10.5 aylıgız daha bugun bi tanesi patladı bende sabırsızlıkla bekliyodum 4. Ayından beri
loveboymomy defnekusum_ 4 buçuk aylıkken ilk dışını çıkardı. Hem kolik bir bebek hem de diş sancıları Allah’ım hatırladıkca içim daralıyor. Şu an 11 aylık 10 dişi var.