herseySeninleguzel11 Sare düşünüyordum geçenlerde oğlum Afra dedi nerden duyduysa hiç tanıdık yok 😄 Hoşuma gitti Sare mi Afra mı sizce? Sare : Saf temiz Afra: Ayak değmemiş beyaz toprak ,saf temiz berrak Anlam olarak aynı 😊
herseySeninleguzel11 organikirmik Annem de öyle diyor. 😄 Sahabe ismi hoşuma gitti. Teşekkürler yorum için 😊😊
neolmusyaani herseySeninleguzel11 sare güzel afra cok var sanki Bide hz İbrahimin esinin adı yani çok güzel
annelife herseySeninleguzel11 ikisinin de fonetiği bambaşka. Sare feminen tatlış geliyor ama tek başına enerjisi yetersiz gibi. Afra biraz daha iddialı geliyor kulağa. İkisi de güzel bir kız enerjisi veriyor bence.
herseySeninleguzel11 annelife Çok teşekkür ederim yorumunuz için Afra da bana daha güçlü hissettirdi söylerken😄
ZmrNsa09 herseySeninleguzel11 Ayy doktor ilk kız demisti bize afra sare koyucaktm ismini sonra erkek oldu geldi alparslan oldu😃 Afra koyamadm cok icimde kaldı siz koyun bari😃
zeynephk herseySeninleguzel11 kesinlikle Sare 🌸 naif, tatlı, hanım kızlar oluyorlar. Afra bana da hep itici geliyor