maviportakal_ Kızlar instagramda mışıl mışıl uyutan bebekleri tok tutan gece mamalarında bahsediliyor işte irmik meyve falan koyulan mesela bu mamalar kaç gibi veriliyor merak ediyorum benim oğlum 10 gibi uyuyor şimdi bunu gece maması niyetine yapsam saat 9 gibi vermem lazım çok geç değil mi sadece meraktan soruyorum tecrübeli anneler aydınlatırsa sevinirim 😅
3kedili2bebekli maviportakal_ evet çok geç bebekler uyumadan önce tok tutan mama verilirse çok fazla problem yaşayabilir ki başta gece daha çok uyanması dahil ayrıca ilerde kolestrol şeker gibi hastalıkları tetikler gece öyle sıkı sıkıya tok uyunur mu hic hemde tatlı meyveli şeylerle yani bosverin gece mamasını bebeğiniz gece sık uyaniyorsa ya ayrılık kaygısı vardır ya diş cikariyordur yada uyku saati yanlış o yüzden uyanıyor bir doktor saat 8 de uyuyan çocukla 10 da uyuyan çocuğun uykusu bir olamaz asla demişti
organikirmik maviportakal_ emiyorsa açlıktan uyanmıyordur. O yüzden hepsi clickbait başlıklar hiç denemeyin
duyguerl Ya ben bir kaç defa verdim hiç istemedi, kustu direk. Bazı bebeklere göre değil maalesef ya. Yatmadan önce 1 tabak yemek yoğurt vs yedirsemde uyanıyor, geç yatıyor