begumaras Bebeklerinizi kaç aya kadar kırmızı ışıkta uyuttunuz?biz 5 buçuk aylığız ben hala kırmızı ışığı kullanıyorum
organikirmik begumaras 15 aylık hala kullanıyorum ben. Zifiri karanlık daha doğru aslında ama göremiyorum çocuğu öyle
seval868_ begumaras 4 ay 3 günlüğüz normal ışık kullandım. Işık olsada olmasa da uyuyor ama ben uyanınca göremediğim için normal sarı ışık takıyorum prize beyaz ışığı da var kafama göre yakıp onu kullanıyorum 😅
begumaras organikirmik evet bende göremeyince tedirgin oluyorum ama bazılarıda buna alıştırmayın diyorlar
organikirmik begumaras yani gelişimsel olarak karanlık olması daha iyi tabii ki hormonların çalışması bilmem ne olması falan. Alışsa n’olacak ışığa 😅
maviportakal_ begumaras 5 aylık gibi bıraktım ben bu lambaderlere takılan kumandalı olanından kullanıyordum ilk bıraktığında sadece emzireceğim zaman açıp kapatıyordum 1 aydır artık onu da yapmıyorum başta karanlıkta bana da zor geliyordu ama alıştım şimdi
hghg begumaras bebeğim 22 günlük gece uykusunda hep kırmızı ışık yanıyor faydası yada zararı neymiş bunun ?