brfnbt Herkese merhaba 7 ay 20 günlük bir oğlum var geceleri sık sık emmek için uyanıyor gündüzleri de çok fazla uyumuyor 🥲 aylardır uykusuzlukla yaşıyorum bizim gibi anneler uykusuzlukla nasıl başediyor?sizde durumlar nasıl??
talhamamy brfnbt bol kahve ne o uyuduğu her dk uyumak hafta sonları babayla babaanneye yollayıp uyku stoğu yapmak
babyykar Her gün mutlaka magnezyum, çinko, Omega vitaminlerinden alıyorum yoksa ayakta durmam mümkün değil 15 aylık hala uyumuyor
brfnbt talhamamy babamız şuan iş için şehir dışında maalesef ailem de baska sehirde yasıyor keske benimde gönderecek bi büyüğüm olsaydı uyuduğunda hemen uyuyorum ama gündüzleri o kadar kısa uyuyor ki uyu uyan salak oluyorum artık
talhamamy brfnbt evet oda çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun bazen o uyurken insan sadece mal gibi oturmak istiyor
brfnbt talhamamy ya gerçekten o her uyuduğunda uyumak istiyorum ama zaten hiç kendime vakit ayıramıyorum büyük bi ikilemde kalıyorum umarım herkesin bebişinın uykuları hızlıca düzelir
brfnbt Asyaveannesi04 bana doktorum doğumdan sonra ocean mummye devam et demişti baya kullandım ama bu ara unutuyorum bittikten sonra tekrar ondan alıp deneyeyim