anneoldum1212 nutellaaaaa atak yaşıyor da olabilirsiniz bir de ilaç başta daha kötü hissettiriyor alışana kadar. Hangi ilacı kullanıyorsunuz
brfnbt nutellaaaaa mideniz içn aile hekiminize danışıp mide koruyucu alabilirsiniz bazen ilk haftalar yan etki yapabiliyor ama dayanamayacak duruma gelirseniz bi doktorunuza danışın bazen alışma sürecinde dozunu değiştirebiliyorlar
nutellaaaaa 3kedili2bebekli dün sabah 11 de içtim bugünde aynı şekilde 11 de içtim sabah dün başladım yani
nutellaaaaa brfnbt en düşük dozla başladık zaten 37,5 valla midemde hazımsızlık ve gaz yaptı ağrı var anlamadım
Nikita nutellaaaaa ben venegis kullanıyorum. Hiç böyle bir etkisi olmadı. Hatta geçenlerde yan etkilerini okudum. Mide ağrısı hatırlamıyorum. Sizin mideniz hassas ise mide koruyucu bir ilaçla kullanmalısınız.
brfnbt nutellaaaaa mide bulantısı ağrısı maalesef çok yapıyor ben 56 kilolardan 50 kilolara düşmüştüm bi ara vücut alısınca daha az tepki veriyor bi süre sonra
nutellaaaaa brfnbt evet mide ağrısı bulantısı şişkinlik hazımsızlık yaptı bende bugün normal mi bunlar
nutellaaaaa Nikita evet sizi hatırlıyorum hiçbir yan etki yapmadı demiştiniz. Benim midem zaten hassas aralık ayında besin zehirlenmesi yaşamıştım o günden sonra daha da çok hassaslaştı midem yani mide koruyucusuz içmemem gerekiyor sanırım.
brfnbt nutellaaaaa bende venegis kullandım hatta 150 mg ye kadar çıktık bi ara çok mide ağrısı yapmadı ama bağırsakları etkiliyor biraz ilk iki hafta alışma süreci ama dayanılmayacak boyutta olursa tabiki doktorunuza iletin
nutellaaaaa Nikita evet sanırım koruyucuyla içmem gerekiyor dediğiniz gibi çünkü baya etkiledi beni düşük doz olmasına rağmen