brsndgn Arkadaşlar merhaba yenidogandaon itibaren hangi şampuanı kullanıyorsunuz? Teşekkürler 🌻şuan yeşil anne babys green kullanıyoruz degistrmek istiyorum. Biraz konağı var oğlumun. Saç ve vücut
Ballilokmam11 brsndgn kızımda ecowell kullandım memnunduk şimdi 5 aylık oğluma da Incia kullanıyorum ondan da memnunuz konak için banyo öncesi çok az hindistan cevizi yağı surup ters tarafa taradım bir kaç kez geçti gitti
livanurvealpinannesi61 brsndgn hipp kullanmıştım kızıma oğluma iyi gelmedi ıva naturaya geçtim uzun süredir ıva natura kullanıyorum memnunum içeriği doğal göz yakmıyor
fatmakstk brsndgn kızım doğduğundan bu zamana ( 10 ) aylık hep mustela kullanıyoruz konak olmuştu yine aynı markanın mustela konak şampuanını kullandık çok işe yaradı
brsndgn Ballilokmam11 teşekkür ederim evet bende zeytinyağı ile yapıyorum .ecowell kullandm bende kızımda. 🌸
livanurvealpinannesi61 mutlu27 dalinde alkol var çok kimyasal var siz bilirsiniz tâbi ama içeriği temiz değil çocuk doktorları sağlıklı bulmuyor hem ciltle teması zararlı hemde kimyasallı ürünler ileride astım bronşit egzama mantar gibi şeylere sebep oluyor.
brsndgn mutlu27 kızımda egzama var ona kullanmdm. Belki oglmda da vardr dye Dalin almıyorum ya hassas ciltler teşekkürler.