1tosbikinannesiyim İkinci , üçüncü sezeryan olan bacılarım ☺️ bu soru size herhangi bir fark oldu mu acı olarak toparlanma süreci olarak genel de 2. Daha iyi derler ama benim 1. Çok sancılı bir süreçti açıkçası tekrarından korkuyorum sizin tecrübelerinizi dinlemek isterim ☺️
esay22 1tosbikinannesiyim 4. Sezeryanı olmuş biri olarak söylüyorum benim ilk zordu diğerlerinde cabuk toparlandım ☺️
Kuzey_Melis_Momm 1tosbikinannesiyim benim ikinci hamileliğim plasenta previa olduğu için sezeryanım 3,5 saat sürmüştü sadece bebeğimin doğduğunu gördüm sonra genel anesteziye geçilmiş benim için çok çok zordu toparlanma ayağa kalkmak 24 saat sondayla gezmiştim 🤦🏻♀️ İlk hamileliğim gibi olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum bu ikincisi ilkinden çok çok farklıydı
fsblk Benim 2. Si ameliyat olarak daha hızlı toparladım oturup kalkmak olsun ağrı olsun. Gaz sorunu mahvetti beni. 4 gün hastanede kaldık bağırsaklarım yapışmıştı. Su içmem bile yasaktı. Sonrasında ilkine göre daha iyiydi bence
kader49 @1tosbikinannesiyim @goktugeda kızlar ikinci sezaryeni 26 gün önce olsun. Ben de sizin gibi hep araştırıyorum. Herkesin farklı olabilir ama ikincide çok hızlı toparlandım. Daha kolaydı. Sadece beni zorlayan spinal anestezide ağrıları hissetmemdi. Yoksa daha kolaydı korkmayın yani inşallah hızlı toparlanırsınız..🙂👍
goktugeda Şu yazılanlara bakarak tedirgin oldum iyice 17 haftalık hamileyim. Zaten ilkinde çok zor toparlandım, toparlanma sürecim çok uzun sürdü. Sezaryenden baya korkuyorum artık. Keşke normal doğum yapabilseydim. Araştırıyorum şimdi SSVD yi. İskenderun devlette yapan doktor var mı ona bakıyorum
1Anne_ 1tosbikinannesiyim tamamen doktorun tecrübesine bağlı toparlanma süreci ilki özelde oldu hiç yatmadım 4. Günde herkesi evine gönderdim ve normal hayatıma dönüş yaptım 2. Devlette oldum ve daha geç toparlandım dikiş türü bile farklıydı ilki lazer 2. Alınan dikişti zaten 10 gün dikiş alınsın diye bekledim 2 3 hafta sürdü normale dönmem
Nurrose 1tosbikinannesiyim ben ikincide daha çok hissettim ama dayanılmayacak gibi değildi sonrasında bir hafta içinde toparlandım birde ilkiyle uğraşmak durumunda olduğunuz için ister istemez bir güç geliyor
Nrn26 Benim ilki çok zordu. Uzun bir süre toparlanamadım, çok fazla gaz sancısı çektim. Ama ikinci çok çok rahattı, gaz sancısı falan çekmedim hiç. İkisi de farklı doktorlardı belki ondandır. Bol bol yürüyüş ve sıvı tüketimi gerek kesinlikle
nurrr34 2 side berbat bir acıydı. Ben 2. Kolay diyenlere katılmayanlardanım. Herkesin bedeni farklı tabi ama çok zorlu geçti benim için
dedimolabilirr 1tosbikinannesiyim ilk sezeryanımım üzerinden 6 yıl geçtikten sonra ikinci sezeryanımı oldum. İlkine göre inanılmaz kolay geçti bin şükür daha çabuk ayağa kalktım daha az sancım oldu gibi. Aynı yerden kesiyorlar zaten herşey aynı oluyor ama bence ikinci çok daha kolay geçiyor.
Elvinemine 1tosbikinannesiyim 2sezeryanim baya iyi gecdi cabukda toparlnadim.bilmiyorum belkide arada 18ay vardı o yüzden mi nemi baya iyi gecdi .yine olsa yine doğum yapardım.amma 3sezeryan ynai çocuk istemiyorum