Zera RumeysaNy Evet ilkler genelde ilgisiz kalabiliyor 4 yas cok ideal. Ben de tamamen yalniz buyutuyorum o yuzden bu ara benim icin muazzam👌🏻
RumeysaNy Zera bende fazla yanliz ve ilgisiz kalmasını istemiyorum ona göre bi yaş farkı olsun istiyorum açıkçası
RumeysaNy beyzzsenturkk_ eşim yardımcı oluyor bakim yönünden o yonden rahatım ondan dolayıda tekrar çocuk düşüncesine girdim
beyzanuroz RumeysaNy kendinize güveniniz varsa yapın bakabilir miyim yetebilir miyim diye düşünün bende bidaha çocuk istemiyordum ama kendimi sürekli tartiyorum yaparsam yetebilir miyim üstesinden gelebilir miyim dıe
RumeysaNy gg3848 erken olduğunun farkındayım aslında annelerin düşüncelerine göre kaç yaş arası ideal onu öğrenmeye çalışıyorum 😊
Miracinannesi52 RumeysaNy ilk çocuğun çok küçük 4 ay önce doğum yaptım oğlum üç buçuk yaşındayken ve hala daha erkenmiş diyorum kıskanç vuruyor sıkıyor tartaklıyor hala daha alışamadım ki benim desteğim de var babası gezdiriyor babaannesinin yanına gidiyor ama evdeyken yine aynı desteğin yoksa doğurma bence
RumeysaNy Miracinannesi52 anlıyorum, Rabbim kolaylık versin sizede, düşünceleriniz için teşekkür ederim😊💐
ipeksiiimom RumeysaNy aslına bakarsanız illaki bi kardeş düşünceniz varsa arayi cok da uzatmadan ama ilk çocuğunuzun biraz daha büyümesini bekleyerek örnek veriyorum Bez bırakma emzirmeyi sonlandırma gibi yapabilirsiniz bence 3 yas gibi düşünüp 4 yas yas farki olabilir
RumeysaNy ipeksiiimom aslında illaki de olsun kardeşi demiyorum bu zamanda çocuk bakabilmek ve yetiştirebilmek de muazzam emek istiyor ve de gurbette olduğum için eşim var tek destekçim açıkçası annelerin 2. Çocuk arasında yaş farkı düşüncelerini merak ediyorum, daha deneyimli oldukları için
MDG_ RumeysaNy bence 2.nci çocuk için 1.nci çocuğun bazı şeyleri yapıyor olması çok önemli. Örneğin tuvalet eğitimi yemeğini kendi yemesi kendi kendine oyun kuruyor olabilmesi gibi çünkü 2.nci çocuk anneye bağımlı olarak dünyaya geliyor üstüne birde 1.nci çocuğun kişisel bakımı vs derken anne ve çocuklar için zorlayıcı süreç oluşuyor
RumeysaNy MDG_ doğru diyorsunuz, düşüncelerinizi göz önünde bulduracagim sizin dediğiniz boyuttan düşünce çok haklısınız, tesekkur ediyorum düşüncelerinizi için 😊💐
Zera mamacitaa_ Saglikla buyusunler🙏Ben cok memnunum acikcasi. Anne ilk cocuktan sonra sifirlanmis oluyor ilk cocuk rahatca buyumus anne ve baba ile cogu seyi yapmis oluyor ki en onemlisi bence kendi ihtiyaclarini karsiliyor. Sukur ki biz de kiskanclikta olmadi ama kardes kavgalari yavastan basladi😅🫠
mamacitaa_ RumeysaNy teşekkür ederim amin 🌸 bence 4 yaş iyidir suan yapacak olsam :) Yani enn kötü 5 yas
Annecik34 RumeysaNy Eşinize güvenmeyin kendinize güveniyorsanız istiyorsanız yapın. Desteğiniz yoksa da iyi düşünün derim. Desteksiz çocuk büyütmek çok zor…