slauzn1 Bebeğim 1 aylık ve ücretli aşıları yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım sizler yaptırdınız mı ne gibi sonuçlar gördünüz acaba fikirlerinizi benimle paylaşabilir misiniz
drykrbn slauzn1 rota virüsü yaptırdık biz hiçbir yan etkisi olmadı imkan varsa kesinlikle yaptırılmalı bence ilerde Allah korusun olurda yakalanırsa pişmanlık duymamak için birde devletin karşılamama nedeni dolar bazlı olduğundan pahalı olması yani diğerleri ile denk olsa fiyatı inanın devlette zorunlu olurdu ki bir çok yabancı ülke de yapılması zorunlu
aysenur494_ slauzn1 bende kararsızdım ve yaptırmadım ama pişman oldum rota virüsü olduk hastanede yattık Rsv olduk hastanede yatmaktan son anda kurtulduk o yüzden hemen menenjşt aşırsını alıp yaptırdım eğer imkanınız varsa yaptırmanızı tavsiye ederim
1cocukannesi_1 slauzn1 tüm özel aşıları yaptırdım özellikle menenjit aşılarınızı yaptırmanızı tavsiye ediyorum hafif altabileceği bi hastalığı aşısız olduğu için engelli kalan bir sürü bebek gördüm hepsinin aileleri başını duvarlara vuruyordu keşke yaptırsaydık diye rota da aynı şekilde çok basit atlatabileceği rotayı aşısız olduğu için 15 20 gün yoğunbakımda yatanlar gördüm devlet maliyet yüzünden karşılamıyor aşıları
kksna slauzn1 rota hakkında yorum yapabilirim ben yaptırdım yaptıran bi yakınımın bebeği rota virüsü oldu doktorumuza sorum aşı olmasına rağmen neden oldu dedim kaç gün yaptı hastanede dedi 2 gün dedim eğer aşı olmasaydı en az 1 hafta yatardı dedi
efsiga 15aylık kızım var ve devlet aşılarını hem özel aşılarını yaptırdım imkan varsa elbette yaptırılmalı Evet hasta oluyor ama bır nebze de hafıf atlatıyor bağışıklığı açısından yaptırabılırsnz
1tosbikinannesiyim slauzn1 özel aşılarını yaptırdım bir sorun olmadı sadece menenjit 4 dozdu o bitene kadar sıkıldım 4 doz aşı mı olur ya 🫣☺️ neyse ki bitirdik allaha şükür
teachermom_ slauzn1 rotayı yaptırdım menenjit yaptırıyoruz şimdi ilk dozları oldu tedbir alalım da takdir Allahtan
gg3848 slauzn1 hepsini yaptırdım yaptırıyorum imkanınız varsa mutlaka yaptırın hepsi tehlikeli hastalıklar
Mariposa slauzn1 ucretli olanlar da en onemlileri bence. Rotavirus, menenjit.. ben hepsini yaptırdım cocuklarima
myavocado slauzn1 Rota ve menenjit aşılarını yaptırdım, yapılması gerektiğini düşünüyorum kesinlikle. Rotayı 3 ve 5. ay, menenjiti 3,5 ve 13. ayında yaptırdık, yan etki yaşamadık.
BuzluKahve slauzn1 ben mecburi olan tüm aşılarını yaptırdım, rotayı yaptırmadım doktorumuzun da kararıyla ama menenjit çok önemli. Onu 5 doz yaptırdım