seloloo Bebeğim 1 ay 23 günlük süt alerjisi denildi. Henüz tahlil ve test yapılmadı. Yaptırmak istiyorum ama öncesinde çocuk doktoru görüp öyle alerji doktoruna sevk ediyormuş. Adana şehir hastanesinde çocuk doktoru önerisi olan var mı?
Nacafa seloloo çocuk dokroru alerji konusunda hiç bir şey yapmıyor biliyorsunuzdur zaten. Gidip şikayeti söylüyorsunuz ordan kayıt açıyor gir çık yapmanız 2 dakika sürmez rastgele bir doktordan alabilirsiniz randevuyu. Alerji için doktor araştırın bence balcalıda da alerji doktorları varmış bilginiz olsun
seloloo bozdemirgizem ay bilmeden içgüdüsel olarak mehmet beyden randevu aldım iyi denk gelmiş çok sevindim 🥹
yasee01 seloloo merhaba postu geç gördüm ama eğer bahsettiğiniz doktorda memnun kalmadıysanız Ali Seçkin Yalçın var o da çok iyi doktor onu da öneririm
seloloo yasee01 maalesef hiç memnun kalmadım zira kendisi bile yoktu 3 tane asistanı yerine koymuş onlarda ekrana bakmaktan çocuğu muayene bile etmedi. Özelden devam
yasee01 seloloo Ali hocanın kendi kliniği var şuan ücreti ne kadar bilmiyorum ama her şeyi detaylıca anlatıyor içiniz de şüphe bırakmıyor eğer imkanınız varsa gidin derim
seloloo yasee01 teşekkür ederim başka bir doktorla çok şükür alerji durumunu atlattık diyet açmadan komple çözdük olayı 🥹🥰