asilazmazbalkokmaz seval61 Nikaha göre hesaplıyoruz. Farklı şehirlerde olunca düğün tarihleri karışık. 🙂
amansallagitsin seval61 devletten resmi olduğu tarihi baz alirsin. Bir gün devlete döküm alınca ne zaman evli olduğun yazar. Yani nikah resmiyete döküldüğü zaman dikkate alınır. Düğün zaten amaç eğlenmek yani adı üstünde düğün.
123456777 seval61 nikah tarihine göre tabi ki, ama bazıları var mesela iş gereği nikahı önce kıyılıyor 1 sene önceden kıyanı biliyorum, ama birlikte yaşamaya düğünden sonra başlıyor öyle mi soruyorsunuz.
seval61 123456777 benim esim jandarmaydi izinlerde geliyodu en son izninde nikah yaptik gitti sonra bi kac ay sonra geldi dugun oldu o yuzden
mamacitaa_ seval61 değişik bir soru 🙋🏻♀️ 😅 her ikisi de aynı yıl, sadece 3 ay sonra resmi nikah yaptık. Ben evlendiğimiz günü baz alıyorum hep 😊 düğün yani
avkatanne soruya başka bir boyut getirip dini nikah diyorum asdfkf. dini nikah-kına-nikah birer gün arayla peşpeşe oldu düğün yapmadım. resmi nikah gününü baz alıyorum 😇
rumeysadc1 9 eylül de hem dini hem resmi nikah oldu düğünümüz ekimde oldu biz nikah gününü yıldönümü olarak kutluyoruz çünkü hem Allah katında hemde resmi olarak evlenmiş olduk anlamı daha güçlü olduğu için
birdemlikcay seval61 Düğün yapmadık sadece nikah o yüzden nikah tarihine göre sayıyoruz ki bence kanunen de nikah tarihinden itibaren sayılması lazım.