Cnprtk 4 aylık bebeğim yüzüstü durup çabalamasını istiyorum ama sıkılıyor ağlıyor önüne oyuncaklar koyuyorum. Nasıl sevdirmem gerek ?
Minik_Hanim Cnprtk benimki de durmuyor hiç 7 ay 9 günlük.. zorlamıyorum bende nasıl mutluysa öyle yapsın..
Yegino Cnprtk 5 ay 14 günlük benimkide aynı ama bu aralar biraz daha vakit geçiriyor sanki dönmeye başladıkça
Burcu_uu Cnprtk bebeklerimiz sanırım hep aynı özelliği gösteriyor 🤣 kızım da durmuyor sinirlenip ağlıyor kafasını bile kaldırmıyor bende çok zorlamadan gün içinde yüz üstü durmasını istiyorum daha dönemiyor her bebek özeldir diyip bekliyorum 🙃
Kbralp Benimki de asla durmazdi sonra alisti simdide sirt usti yatirip bezini alamiyorum kuzum ucuyor remen 8 aylik oldu ama hic hic sevmezdi aglayip dururdu
Minik_Hanim Cnprtk her çocuğun kendine özgü olduğunu düşünüyorum. Sıkmayın canınızı, gün içinde durdugu kadar tutun yeter o ona
MayneymisAltintop Benimkiside durmazdı. Hiç zorlamadım alıştırmak içinde uğraştırmadım. Ama 8-9 aydan sonra hep yüzüstü yatmaya alıştı. Şuan 14 aylık maşallah bir sıkıntısı yok