nurtrkmn Merhaba bebeğim 3 ay 9 günlük menenjit aşısı yaptıracağım ama illa doktora mı gitmem gerekiyor tarih belirlemesi için yoksa kendim 3-5-13 olarak yaptırsam da olmuyor mu
Acargun nurtrkmn sağlık ocağında aile hekiminiz de bunu belirleyebilir bizim çocuk doktorumuz bir takvim belirlemişti ama daha sonra aile hekimine gittiğimizde kendisi de periyotlama yaptığını söyledi
_YanakReisinAnnesii nurtrkmn menenjit aşısının dozları bana çok karışık geliyor 😂Çocuk doktorunda planlatmıştım ben,devlet hastanesi doktorları da planlıyor bu arada.
nurtrkmn Acargun aile hekimi sadece 13. Ayda tek doz yaptırıyormuş ama ben bütün dozları da yaptırmak istiyorum en güvenilir olduğu için de hastaneye bebekle gitmek zor oluyor o yüzden direk 3-5-13 diye yaptırsam bi şey olur mu diye tereddüt ettim
forumgurmesi nurtrkmn evrt yaptırabilirsiniz zaten doktorda size kılavuz veriyor hangi ayda başlamak istediğinizi siz belirliyorsunuz. Ben 7.ayda başlayacağım mesela.
Acargun nurtrkmn bunu hiç duymamıştım açıkçası burada bir aşı takvimi var ve onlar da bunu uyguluyorlar diye düşünüyordum en azından bizim aile hekimimiz böyle yaptı 5.07 ve 13. aylarda toplam dört doz şeklinde yapıldığı aşılar 5 Ay Ay bexero ve nimemix galiba böyleydi