meldaaltun Merhaba 3 aylık bebeğim var sünnet yaptırıcaz lokal olacak ama ameliyat ortamında olacak sizi almıyoruz dedi görüştüğümüz hastane. Sizinde öyle mi oldu, önereceğiniz hastane var mı
Mariposa meldaaltun bizde medicalparkta yaptirdik amelyathaneye tek goturduler, biz disarda bekledik toplamda yarim saat surdu ama omrumden bes yil gitti.
Mamami meldaaltun birkaç gün önce yaptırdık. Biruni üniv hastanesi kamil değer devecioğlu. Çok ilgili iyi bir doktor
Yusufagahinannesi meldaaltun genel anestezi konusunda bende olumsuz bakıyorum ama yanında olma meselesine bence bu kadar ısrarcı olmayın. Liv vadi hüseyin murat mutuş beye yatırdım lokal anestezi ile yapıldı asla hissetmedi tek bir calpol vermeden geçirdik sadece kremleri sürdük gerçekten öneririm
busetrmn meldaaltun Doktor bulabildiniz mi? Benim bebeğim de bugün 6 aylık oldu. Araştırıyorum deliler gibi. Kağıthane merkezdeyim ben uzak da olsun istemiyorum en uzak medipole sordum 40 bin fiyat verdi kızılay hastanesi 13.5 dedi. Biruniden kamil değer devecioğlu çok öneriyor herkes yanına da girebiliyormuşsun bebeğin. Bir de başakşehir alparslan kuş. Bulduysanız öneriniz varsa alırım..
aslnhan Biz büyükçekmece mimar Sinan devlet hastanesinde yaptırdık çocuk cerrahı yaptı içeri eşimi de beni de aldılar , siz neredesiniz
meldaaltun Yusufagahinannesi daha çok küçük o yüzden yanında olmayı sordum malesef dedi doktor. Rüyalarıma girdi valla bakalım eninde sonunda olacak :) fiyat ne dediler size
meldaaltun busetrmn merhaba evet yaptırdık biz sünneti. Kızılay hastanesinde yaptıracaktım fakat ben yanında olmak istedim ameliyathane olduğundan almadıklarını söylediler. Anadolu yakasında çakmak erdem hastanesinde çocuk cerrahisi doktor zafer var onu çok önermişlerdi biz oraya gittik. Annemlerde o tarafta olduğundan orada kaldık 1 hafta hem yapılırken yanında durabildim iyi oldu bizim için korkuyorlar çünkü.
meldaaltun busetrmn 12.000 TL zaten odasında muayene ediyor iğnesini yapıp uyuşturuyor sonra sünnet ediyor çok hızlı oldu her şeyi.