Selam kızlar bebeğim 3 aylık uzun zamandır kendimi çok mutsuz yorgun hevessiz hissediyorum sürekli bebekle ilgileniyorum gün içinde kendime hiç vakit ayıramıyorum bebek uyuduğu zamanlarda koştur koştur temizlik yemek yapmaya çalışıyorum üstüne birde bebeğim bu ara meme reddi yapıyor çok zorlanıyorum zaten doğduğundan beri sese aşırı duyarlı azıcık seslere uyanıyor asla deliksiz uyumuyor birde aile apartmanında oturuyorum yaşayan bilir asla sessizlik olmaz bu apartmanlarda sürekli çalan kapılar binada yüksek sesle konuşanlar bağıranlar derken sinir krizi geçirecek gibi oluyorum. Çocuğu uyutuyorum bi ses yapıyolar geri uyanıyor uykuya çok zor dalıyor inanır mısınız 1 haftadır ev süpürmüyorum çünkü vakit bulamıyorum kendimi de çok yorgun hissediyorum yani bunu söylemeye utanıyorum ama eski hayatımı özlüyorum bebeğimi çok seviyorum o apayrı ama böyle hissetmekten alı koyamıyorum kendimi birde bebeğimin birkaç gündür sebepsiz ağlamaları var aç olduğu halde emmiyor uykusu var zor uyuyor doktora da götürdüm kan idrar herşeyine bakıldı bi sıkıntı çıkmadı çok şükür artık napacağımı bilmiyorum mutsuz bi anne olmak istemiyorum ama bir an önce büyüsün derdini anlatsın istiyorum öyleki bazen kahvaltı etmeden akşamı ettiğim oluyor evdeki işler hiç bitmiyor çamaşır bulaşık ütü hepsi bana bakıyor yapılmayınca birikiyor kafamı toplayamıyorum benim gibi olan var mı tavsiyelerinize açığım 😢