Kbr Bebisleriniz günlük Kaç saat Ara ile Kaç cc mama iciyor. Benimki 3Saat Ara ile 60-90 arası doktor 120dedi ama 😯
Duygue Kbr o bebekten bebeğe değişir nekadar içiceği benim kızımda 3.5 aylık 60 90 verdiğimde doymuyo ağlıyo 120 yapıyorum anne sütüyle mama takviyesi
Sedaeva Kbr 4 aylık bebeğe 60 90 mı dedi az değil mi canım benım bebeğim 2 haftalıkkrn 60 cc içiyodu.suan 2 aylık 90 içiyo
Duygue Kbr yavaş yavaş alıştır önce 90 tam ver bi süre geç ver mamasını saatleri dışında acıkır emer zaten
Kbr Sedaeva doktor 120dedi. Önceden sadece sut içiyorduk. Yaşadığım kötü bi olaydan sonra sütum gelmedi. Sizin bebeginize de maşallah Allah nazardan korusun
Sedaeva Kbr bende sut veremedim en basindan beri mama kullaniyoruz bizimki istahli bi bebek masallah fazlasini versem onuda icicek ama kisitliyorum biraz
Expresso Kızlar benim sütumde az geliyor hangi mamayı verdiğin suratını burusturdu. Devamlı mama ve biberon değiştirdim. Alıştırmak için eskiden çok severek içiyordu mamayi. Şimdi emmek istiyor devamlı fakat sütüm çok gelmiyor haliyle doymuyor nasıl alıştırmak lazım bana bi akıl verin kurban olayım ya. Çok ağlıyor mama verince sevemedi gitti ama doymasi için içmesi lazım mamayı ama icmiyor maalesef ki