Mammamiaa_ Kızlar arkadaşımızın bir biyopsi sonucu var grade :2 ama anlayanınız var mı fotoğraf atsam
Mammamiaa_ beginnerrmomm emziriyordu en son kızı daha 20 aylık neredeyse. Ben çok yakın değilim komşum daha yakın eline geliyormuş sanırım.
beginnerrmomm Mammamiaa_ Allah acil şifalar versin şimdi akıllı ilaçla falan daha acısız bitiriyorlar bu hastalığı, ben kız kardeşimi kaybettim gencecikti, onunki çok agresifti bu arkadaşınki daha azmettirilir geldi
Mammamiaa_ beginnerrmomm gerçekten mi? Başınız sağolsun. En yakın ablam dediğim kişinin annesi de akciğer kanserinden vefat etti 3. Günü bugün. Birde komşumun sonucunu görünce çok üzüldüm ailesi Azerbaycan da gelen yok.
Mammamiaa_ gizememre inşallah zaten stresten zayıflamış dedi komşum sonucu doktor söylediğinde düşünemiyorum
beginnerrmomm Mammamiaa_ sağ olun. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil, söyleyin ne kadar moralli olursa o kadar çabuk atlatır çocuklarına sığınsın dolu dolu yaşasın her gününü kanser falan kalmaz
gizememre Mammamiaa_ Allah yardımcısı olsun çok zor ama ben de kanser atlattım artık eskisi kadar umutsuz değiliz siz de bol bol destek olun moral verin