nanelilimon Oğlum 6 aylık ve hala gündüz 4 uyku yapmak istiyor ve gece uykularımız 5 dk da bir uyanmalı oluyor nasıl 3 uykuya düşürebilirim yardımcı olur musunuz ?
bigemmom nanelilimon 10 15 dk arttırın uyanıklık süresini yavaş yavaş 3 4 gün 10 dk sonra yatırın sonra bi 10 dk daha uzatın yine 3 4 gün sonra 10 dk daha
nibozog nanelilimon oyun çeşitliliğini arttır canım oyundan sıkıldığı zaman anne olarak sen eğlendir yani ben sıkıldığını anladığım anda öpüyorum yüzümü karnına gömüp şebeklik yapıyorum alıp biraz gezdiriyorum camdan bakarak konuşup anlatıyorum hem uykusu kaliteli oluyor hem uyanıklık süresi uzayor. Uyku sayısıda azalıyor. Gündüz kaliteli uyku uyursa gece de güzel uyuyor aksi takdirde gece çok uyanıyor çünkü yorgun uyumuş oluyor
nanelilimon nibozog uykusu geldiği zaman her şeye sinirleniyor kucağıma alıp hoplatmam öpmem bile onu çok sinirlendiriyor çığlık atarak ağlıyor kucağıma yatıp gözlerini kapatıyor hemen
nibozog nanelilimon tavşan uykusunu denedin mi? uykusunda dokunarak kıpırdamasını sağlıyorsun uykusunu 15 dakika daha uzatıyorsun bu yöntem uykusunu tam almasını sağlayarak 4. Uykuyu yaptırmaz belki sana bi dene canım. Bu şekilde 3 uykuya düşürebilirsin belki bi dene
nanelilimon alpaslanmom_ 4 uyku yaptığı zaman gece uykuları aşırı kötü oluyor sürekli uyanıyor 3 uyku yaptığı zaman daha kaliteli uyku uyuyormuş onu fark ettim
yagiiz nanelilimon benimki de 6 aylık 3 uyku da yapsa 4 uyku da yapsa şu aralar gece uykusu çok kötü ağlayarak uyanıyor belki diştir diyorum ama çok yoruldum gerçekten ben mi yalnış yapıyorum bilmiyorum
nanelilimon yagiiz bizimde bazen öyle oluyor sürekli uyanıyor ağlıyor susturamıyorum ama bazende mışıl mışıl uyuyor 🤷🏻♀️
nibozog nanelilimon dene canım ben her şeyi deniyorum ama her zaman ilk denemede sonuç vermez bazen bikaç günlük denemeler sonuç verir sabırla ve azimle her şey
yagiiz nanelilimon 2 gündür 20:30 da uykuya geçiriyorum iyi gidiyor şimdilik umarım devamı gelir Allah yardımcımız olsun 🌸
ms_busra Gece uykusuna saat kaçta yatırıyorsun bizimki en geç 9 da geçmiş oluyor , gecede mırıldanıyor 4-5 gibi mama veriyorum 8 de tam uyanmış oluyor
nanelilimon ms_busra 20.30 da geçiyor gece uykusuna sabah 6 7 gibi uyanıyor uyku arası zaten sürekli uyanıyor