rumeysa800_ Doğumdan hemen sonra yardım başvurusu yaptım iki çocuk için her ay yatacak olanından ,öbür hafta onayladı ama ödeme yapılmıyor ,kaç gün sonra ödeme oluyor onaydan sonra bileniniz varmı
yenibir rumeysa800_ onaydan sonra kart çıkarmanız lazım size mesaj gelicek yattığına dair şuan bizde 30 Mart yattı görünüyo zaten kart çıkarınca onlar size bilgi vericek
betam rumeysa800_ başvurudan yaklaşık 1-1 buçuk ay sonra ödeme yapılıyor İlk öğretmenin ailem uygulamasından kontrol edebilirsiniz Şubatta başvuru yaptım bu ay ödeme yattı bana da
donmezyagmue yenibir merhaba kartı nerden çıkarabiliriz, bende ilk adım öğretmenim uygulamasından başvuru yaptım çocukları ekledim sadece ne yapmam lazım devamında ? Bilgi verebilir misiniz teşekkür ederim
yenibir donmezyagmue kartı halk bankasında çıkartın sonra para yatıysa size saat veriyo o saat için çekebilirsiniz diyo sonra ilk öğretim uygulamasında çocukları ekleyince ödeme listeyi diye yazısı çıkıyo orda hangi tarihte yatıığı yazıyo zaten yaptığına dair mesaj da geliyo ben geç yattığı zaman bir şey olduğun da 144 de arardım bilgi almak için