ozlem34_936_ 18 aylık ve 7 yasında cocuklarım var ikiside 12dwn önce uyumuyor artık bedenim de beynimde yoruldu ne yaptıysam uyku düzenini oluşturmadım nolur yardım edin
ikibebikoannesi ozlem34_936_ her aksam 8.5 9 da odaya gidin elbette alışırlar. Cocukların birisini siz diğerini baba uyutsun
ikibebikoannesi ozlem34_936_ birde düzen oluşturmak bence küçüklükten geliyor. Büyüyünce düzen kurmak daha zor sanki. Ben düzenimi küçükken kurdum bazen misafir gezme hafta sonu gibi şeylerde aksaklıklar oluyor ama düzen bozulmuyor
mrscakir ozlem34_936_ sabah geç mi kalkıyorlar acaba. Sabahları 7de kaldırıp o şekilde erken yatırmayı deneyin birde. İlk sabah erken kalktıklarında yatmazlar belki ama bir kaç gün sonunda erken yatarlar diye düşünüyorum. Çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun
ozlem34_936_ ikibebikoannesi yok olmuyor defalarca denedik özellikle büyük kızım hiçbir şekilde uyumuyor
ikibebikoannesi ozlem34_936_ sizde yanında olun ailecek ışıkları kapatın uykuya geçiyor gibi alışacaktır yani siz uyurken onlar ışık açıp gezmez
ozlem34_936_ ikibebikoannesi evet büyük cocugumda küçükken çok fazla uyku problemi yasadık ve hala yasıyoruz bir türlü aşamadık. Şimdi ise küçüğümüz bir şekilde alıştırıyorum uyutuyorum desemde bu sefer kızım uyumadığı için bizim sesimize uyanıyor yine karışıyor işler
ikibebikoannesi ozlem34_936_ kolaylıklar dilerim en azından küçüğünüz bari alışsın onu uyuturken bari sessiz olsunlar o zaman. Büyük kızınızda elbet büyüdükçe rayına oturtur baya büyümüş o uyku konusunda
ozlem34_936_ mrscakir küçük oğlum erken kalkıyor ama kızım 9 10 gibi uyanıyor onuda erken kaldırmayı deneyeceğim