hulyaakhan alihamzahlas doktor 9 da geliyor ben de erkene rabdevi almıştım ama doktorun gelmesini bekledim.
Liyosunannesi alihamzahlas 8 de açılıyo ama ben hiç doktorun 8 de geldğini görmedim. gecen oğluma göz için 13.10 a randevu almıştım, 1 bucukta başlıyoruz dedi sekreteri, öylede oldu.
HELELEKADIN Liyosunannesi ben saatleri ezberledim artık mesela 11.30 ve 13.30 arası randevu almıyorum 12 de öğle arasına çıkıyorlar ve 12den önce olan hastaları bitirmek için hızlı hızlı ilgilenmeden bakıyorlar yada 17ye yakın hastaları bitirmek için doğru düzgün bakmıyorlar en iyisi 9\11.30 ve 13.30\16 bu saatler arası bence
cigdem12345 alihamzahlas dokuzda doktor oturuyor randevuyu erken veriyorlar yarım saat bekletiyorlar oglende mesela birde veriyorlar ama doktor bir buçukta oturuyor
Liyosunannesi HELELEKADIN ever doğru diyosunuz, oğlum için göz randevusuydu benimki, aynı gün cocuk doktoruna da randevumuz vardı o yüzden aradan cıksın diye saati cok önemsememiştim, başka randevu saati yoktu çünkü 🥲
cakebabe alihamzahlas 9da başlıyor doktorların mesaisi bende hep o saatlere alırım ilk ben girerim doktor gelince yani siz 9da hastanede olsanız yeterli