fslye Mama sandalyesi arayışındayım hantal ürünleri önermediler hep İkea antilop öneriliyor ama güvenilir mi acaba çocuk düşer mi ? Halıya değil parkeye koymam lazım
damlaozzz fslye benim oğlum pire gibi valla çok hareketli onu denedik asla durmadı içinde güvenemedim hafif çünkü başka marka aldım
fslye Güvenlik kemerine de kalitesiz demişler bebekler düştü falan çok korktum bebeğim şimdiden çok hareketli
[silindi] fslye Yani açıkçası öyle tepesine falan çıkan bir çocuk değil oğlum. Ama tepesine çıkan bi çocuk olsa da kaldırabilecek kadar kaliteli. Ayrıca mazallah düşme olsa bile aşırı bir yüksekliği yok. Çok pratik ve aşırı kaliteli.
[silindi] eflinida Oğlum şuan tam 2 yaşında ama yapı olarak biraz ağır, iri bi çocuk o yüzden 5i bile rahat görür diye tahmin ediyorum. İkinci bir bebeğim daha var oda kullanır rahatlıkla. Taş gibi hala.
suheyla92 fslye hantal da alsaniz pratik de yanliz birakmadiginiz takdirde guvenilir. Bende de o tarz bi ürün var oglum 2 yasinda hala kullaniyoruz agir ve yer kaplayan bi ürün gereksiz bence
surprizbebe fslye istediğiniz yere koyun ayakları çok açık ve dengeli. Ben de benzeri var ama ikeaya gidince restoranda kızım onlara oturuyor gayet güzel