zanauyug Bebeğim 1 yasinda kilo almiyor boyu uzamiyor günde kac defa yemek vermme lazim yada n vermem lazım tecrubeli anneler bilginizi bilmek isterim
Elvinemine ebrusafura 20ayi keçdikdən sonra düzeliyor.benim kız asal ve asla yemiyordu sadece meyve yiyordu.simdi ne verirsem yiyir
symstf zanauyug 1 yaşına çok az kaldı ama 2 ana 1 ara öğün yiyor kalan süre de de ara ara mama içiyor
Elvinemine ebrusafura benimki halada öyle .meyve yesin bırak annesi .vitmain zaten meyvede.masllah olsun kizm bu kız hiç hastalanmadi hastalanincada bir iki günlük çabuk toparlandı.hesi vitaminli meyveler yediği için.
bensuokumus zanauyug benim bebeğimde 1 yaşında iştah sıfır kilo alımı boy uzaması yok sınırda dedi doktor. Öğün sayısı da yok sık sık birşeyler teklif ediyorum ama hiç oralı değil.
ebrusafura Elvinemine orası öyle tabi ama aç kalıyor sanıyorum doymuyor sanıyorum doktor kilosu iyi dedi ama gelde benim anneliğe anlat😅😅
Elvinemine ebrusafura duzleicektir korkma.et yiyormu?benim kız tavuk eti hastasi.bi şey yemesede onu uiyor