eymeninannesi2704 Kızlar annemi bugün göz doktoruna götürdüm film falan çektiler '‘ gözünün arkasında ödem var bu normal bişey değil’' dedi göz ve beyin emarı istedi nörolojiye yönlendirdi başına böyle bişey gelen var mı? Göz arkasında neden ödem oluşur
annediyebiri eymeninannesi2704 bende de var beyin MR ına girdim nöroloji ve göz doktoru ikisi bitikte karar verecek ne yapılacağına. Beyin basıncından dolayı oluyormuş genelde
eymeninannesi2704 annediyebiri çok geçmiş olsun annem de dün girdi emara daha sonuç çıkmadı size başka herhangi bişey dediler mi
eymeninannesi2704 annediyebiri merhaba, bugün kontrole gideceğinizi söylemiştiniz gittiniz mi acaba ne söylediler merak ettim
annediyebiri eymeninannesi2704 ödem var dediler ama artık nöroloji bakıyor takip edeceğiz dediler 4 ayda bir
eymeninannesi2704 annediyebiri ödem neyden kaynaklanıyormuş peki? Anneme beyindeki basınçtan demişti doktor mr sonucunda da beyinde kist gözüküyor yazıyor daha göstermedik sonuçlarını sizde de böyle bişey var mıydı? Kusura bakmayın böyle çok soru sordum merak ediyorum da
annediyebiri eymeninannesi2704 beyindeki basınçtan dolayı oluyor dediler tam açıklamada yapmıyorlar benim MR sonucunda da lekeler çıkmış zararsız dediler ama en çok basınçtan oluyormuş galiba bos basıncı diye geçiyor. Annenizde şeker hastalığı var mı acaba göz muayenesinde mi çıktı