fsmzpg Bebeğinizin ek gıdaları için buzluğa hangi meyveleri nasıl koyuyorsunuz? Armut elma gibi meyveler buzlukta tutulur mu?
ikibebikoannesi fsmzpg tutulur ama bence hepsi mevsiminde güzel 😍 yazın yaz meyveleri kışın da kış meyveleri bence meyveyi dondurma
nadidelifora fsmzpg elma armut her mevsim olan meyveler zaten. Buzlukta tart için elmayı kavurup bulundururum ama bebek için denemedim. Genelde yaz meyveleri daha uygun dondurulmaya. Kayısı şeftali çilek gibi. Ama çok da gerekli mi bilemedim. Her mevsimin kendi meyve sebzesi daha makbul. Mesela yaz meyveleri daha sulu oluyor sicakta su ihtiyacımız arttığı için. Kışın meyveleri daha c vit.acisindan zengin. Grip vs için. Yani yaratan güzel bir denge vermiş beslenmeyede🌸
sarikavun fsmzpg elma armut her mevsim var zaten buzluga atmaya gerek oldugunu dusunmuyorim. Ben yabanmersini bogurtlen franbuaz fln atiyorum bi de uzum. Bu yil yazin atistirmalik niyetine geceleri bi kase cikartip buzlu buzlu yedik cok da guzel oldu. Hem pankeke fln da atinca guzel oluyo.
Lolik fsmzpg Yabanmersini,frambuaz,frenk üzümü,böğürtlen,karadut yazdan güzel bulup hatta dalından toplayabilirsem bunları koyuyorum. Buzlu buzlu yemeyi çok seviyor😄