Ffffo ben kiracıyım . 3+1 evden 4+1 eve çıktık kiraya. Ama ev o kadar büyük ki, her yer cam her yer balkon , ayna. Temizle temizle bitmiyor. Her iş benim üstüme. Bence büyük evin çok fazla işi oluyor. Ben seneye işe girince projeden 2+1 ev satın almayı düşünüyorum. Oturma odası istemiyorum, o odamdaki eşyaları direkt satıcam. Salon bebek odası yatak odası yeterli. Bir de ufak balkonu olsa yeter bana. Siz 3+1 eve sığarsanız bence tadilat masrafı ve ustalarla uğraşmaktansa hazırca oturabileceğiniz 3+1 daha mantıklı. Bir de mesela bizde şöyle bir şey de oldu. Büyük eve çıkınca eşimin abisi ve ailesi bizim evi otel gibi kullanmaya başladılar. İlk önce bir geldiler çok rahat ettiler sonra da sürekli gelmek istiyorlar. Mesela eltimin yakın akrabasının düğününe geliyorlar, adam bunları arıyor ben sizi ağırlamak istiyorum gelin bizde kalın diyor ama onlar bizim evde kalıyorlar. Ben de çocukla tek başıma yatılı misafir ağırlamada zorlanıyorum ev ayağa kalkıyor. Tüm odalara giriliyor, biri bir yerde biri bir yerde. Bu sebeple de asla büyük ev istemem ben mesela