zehross00 Kızım 28 aylık 15 kilo fakat bir yıldır aynı kiloda almıyor. Boyu da 96 cm artık kemikleri çıktı ortaya. İştahı artması için siz çocuklarınıza takviye falan kullandınız mı onerebileceginiz bir şey var mı? Özlem Tayyar özün macununu dahi almayı düşündüm çok güzel yorumlari var iştah açtığına dair
nnoktaa zehross00 27 aylık 12 kilo.. 🧐🤨🤨🧐🤨🧐🤨 Babası da ben de zayıfız ve hep zayıftık.. sağlığı yerinde.. iştahı bir gün varsa ertesi gün yok.. ama sağlığı yerinde.. sağlığı yerindeyse zayıf olmasının önemi yok bana göre. Muz tahin bal keçi boynuzu unu ham kakao iç kabak çekirdeği ceviz badem kaju hepsini bıztlayıp karışım veriyorum. Enerji maşallah ama kilo yok.. Kilo önemli mi? Bence değil 🙂
livanurvealpinannesi61 zehross00 bizim kilomuz sınırın altında hemşire normal diyor 6.5 yaş 18.5 kilo okulda yemiyor öğün atlıyor okuldan önce 3-4 öğün yerdi kilo alıyordu şimdi kilosu sabit aylardır evde yiyor ama okulda yemiyor 3 e kadar aç duruyor bu kilo almasına engel
umayecesmom İnstagramda hastalanmayancocuk diye bir sayfa var. Sayfa sahibi fonksiyonel tıp çocuk diyetisyeni ve 3 çocuk annesi. Sayfasında atom adını verdiği bir karışımı var çocuklar çok güzel kilo alıyorlar düzenli sağlıklı şekilde, takip edin derim 🙏
zehross00 masalbebegimmm Benim kızım yemek yemiyor çok da hareketli. Yemek yese kilo almasa neyse derim hareketli olduğu için almıyor ama yemiyor da
zehross00 nnoktaa Aslında yemediği için kafaya takıyorum bir süredir umursamiyordum çünkü yemiyor yani kafaya taksam da aynıydı ama 1 yıldan fazladır aynı kiloda olunca artık takmaya başladım yine. Kemikleri ortaya çıktı artık
masalbebegimmm zehross00 benimkide öyle asla çorba ve sulu yemek yemez ek gıdadaylen yiyordu 1 yaşından sonra yemek yememeye başladı hala öyle bende sizin gibi diyorum yesede vitamini alsa yine iyi kilo almasa yapcak bişey yok derim ama yese kilo alır yinede yemiyor
nnoktaa zehross00 ben ilkokula başladığım zaman 20 kg idim. Zorla yedirdiklerinde kusardım. O yüzden oğlumu hiç zorlamıyorum. Travma kalmasın 😬
zehross00 masalbebegimmm Benim kızım da bir buçuk yaşına kadar iyiydi yemesi sonra azaldı bir dönem iştahı oluyor bir dönem olmuyor simdi de hiçbir şey yediremiyorum