Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Evet sevgili mod arkadaşlarım bildirimlerin hepsi düşmüyor forumda araya araya verilen cevapları buluyorum nasıl düzelecek?
Lolik Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Bana en başından beri öyle. Yazdığım bir şeye birden fazla kişi cevap verdiyse sadece en son yazanı bildirimlerde görüyorum.
baykuskiz_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan hep oyle değil miydi ya benim hep oyle ben normali o saniyordum 😂
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Bana verilen cevapları kendim arayıp buluyorum. Bildirim sekmesine düşmüyor.
Meri-Mel patlakprezervatif Aynen canım aylardır öyle kaç zaman sonra gördüğüm oluyor ariyorim özellikle bulmaya çalışıyorum yanıtsız kalmasın diye düşmüyor bildirim
Lolik Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Ben bunu genel sorun diye düşünüp üstüne düşmemiştim 😂😂 aynı öyle yanıtıma gidip başka yazan var mı diye bakıp öyle görebiliyorum yoksa kaçıyor.
patlakprezervatif Valide-Ayse-Hafsa-Sultan geçen sene yazın hatırlıyorum arkadaşlar ile konuşmuştuk, değişen sadece zaman 😄
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Lolik ay evet yani zor bir durum yanlış anlaşılmaya müsait😀 bilerek cevap vermiyormuşum gibi oluyor.
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan patlakprezervatif hajdjskks ama düzelsin yaaa 🥲 işimizi daha da zorlaştırdı bu durum
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan İLGİLİ OLMAYAN MAKAMLARIN DİKKATİNE Türk Ceza Kanunu’nda belirtilmediği gibi, bu hususun düzenlenmesine ilişkin herhangi bir talebim de bulunmamaktadır. Gereğinin yapılmamasını saygılarımla arz etmiyorum. @simseklivekalpli