yamanismom Boş gebelik yaşadığım için doktor kürtaj olmam gerektiğini söyledi ama korkuyorum ağrılı acılı bir işlem mi, beklesem kese kendiliğinden düşmez mi yaşayan anneler bilgi paylaşabilir mi
[silindi] yamanismom birkaç ay önce arkadaşım oldu, kendiliğinden düşmüyor diye biliyorum. İlaçla düşürüyorlar bir de yanlış hatırlamıyorsam
Yesillhanim yamanismom bu arada bende kendiliğinden düşsün diye bir hafta bekledim hastaneye gitmedim hafif hafif lekelenmem oldu ama düşmedi biraz daha beklesem düşer miydi bilmiyorum beklemek bana daha yorucu geldi gidip oldum
mombarbie yamanismom ben bekledim 4 sene önce oldum sancısı doğumdan beter bir gün bir sancı tuttu kanamam oldu o kadar beter ki zehir kusuyordum hastaneye zor yetiştirildim serum falan ama düşmedi kendiliğinden sabahına ameliyata alındım kürtaj lan alındı boşuna o sancıyı çekmişim gerçekten doğum sancısından beter
Yesillhanim Ben bir hafta önce oldum boş gebelikti benimki de özel hastanede anestezi altında oldum hiçbir şey hissetmedim sadece uyandığımda çok ağlamıştım işin psikolojik kısmı çok zor ama geçecek geçiyor
yamanismom Yesillhanim geçmiş olsun size de bende psikolojik hiç hazır hissetmediğim için pazartesi gününe randevu aldım ama korkuyorum :(
yamanismom [silindi] ilaçla düşük yaptırıyorlarmış ama onu önermedi doktorum psikolojk ve fiziksel daha zor olur dedi ..
Yesillhanim yamanismom bende çok korkuyordum içeri bile korkuyla ağlayarak girdim ama dediğim gibi uyuttular birşey hissetmedim çıktığımda da baya ağladım üzüldüm ama nasip
yamanismom Yesillhanim bana da doktorum öyle dedi beklemek istersen bekle ama beklemekte zor bir süreç ne kadar süreceği belli değil yorulursun dedi hak verdim açıkcası
yamanismom @“Yesillhanim”#p38597852Allah bağışlasın Allah onlara sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah
yamanismom mombarbie yaaa çok geçmiş olsun, kürtajdan sonra peki çok ağrınız oldu mu hemen hayatınıza devam edebildiniz mi
mombarbie yamanismom yok hatta kuş gibi rahatlamıştım sadece ilk çocuk olduğu için yani bebek var sanıyorduk falan psikolojim bozulmuştu bebeğimi aldırmışım gibi bir his bırakmadı o zamanlar peşimi
yamanismom mombarbie annelik. ..insan sürekli kendini sorguluyor suçluyor ama herşeyde vardır bir hayır
Yesillhanim mombarbie benim de aynıydı düşer diye bir hafta bekledim iyi ki daha fazla beklememişim o zaman
mombarbie yamanismom evet öyle canım şimdi iki tane bebeğim var allah tırnaklarına taş değdirmesin hiçbir bebeğin