melikeakblt Başlıkta belirttiğim gibi Klamer kullanabilir mi acaba 4 aylık bebek öksürüğü vardı özeldeki Dr bunu verdi etki eder mi acaba
aysebb melikeakblt Klamer antibiyotik. Doktor verdiyse kullanabilir elbette. Dozunu ayarların prespektüsünden
deniz255 melikeakblt kullanabilir. Yani biz kullandık. İçerisinde kilosuna göre ölçeği oluyor. Ama doktordan emin değilseniz başka doktora danışın tabii.
zarifhanim melikeakblt dr önermişse kullanılır. Ama 4 aylık bebeğe neden o tadı acı ve çok kötü olan antibiyotiği önermiş büyük çocukları geçtim yetişkinler bile içemiyor. Muadili varsa onu alın derim
melikeakblt Evet Dr verdi kilosuna göre kullanın dedi fakat burada çok yorum gördüm kötü yönde merak ettim sormak istedim
melikeakblt duyguaksoy 2 ay olmadan bronşit oldu ve tekrarlayan öksürük var geçen haftada enfeksiyon geçirdi derken bu hafta antibiyotik verdi Dr
duyguaksoy melikeakblt çok geçmiş olshn. Naçizane bir doktor görüşü daha alırdım yerinizde olsam çünkü çok küçükmüş bağırsak florasınu çok bozar