tuayyo [silindi] de la nature hamile kalmadan önce çok kullanıyordum baya bi kalıcı ancak çok tiksindim suan ondan 😅
catperson [silindi] Bunu almıştım ben kullandığım zaman soruluyordu da ama sonra kaybettim şişeyi 😂 Bi’ inceleyin isterseniz😻
goldengate [silindi] baska bir postta senin tavsiyenle gorup almistim sacima vucuduma goguslerimin arasina sıkıyordum en kalici oldugu yerdi,gayette guzel kokuyor canim ama kaliciligi pek yok
[silindi] goldengate ama kokusu muazzam degilmi yaaa 🫠 Arada tazelemek gerekiyor evet haklisin ozellikle disarda olunca hava sartlarindan oturu ucuyor ama evde daha uzun sure kaliyor 🤩
goldengate [silindi] kokusu cok guzel evet bir koku da gratiste var asiri guzel ve kalici gunlerce kaliyor uzerinde
[silindi] goldengate evet bir koku da gratiste var asiri guzel ve kalici gunlerce kaliyor uzerinde Yaaa bir koku asigi olarak gonder gelsin adini aliyim onuda 🤩
[silindi] [silindi] aşkım marka takıntım yok açık pembesi olan kullanıyorum onu hiç kullanmadım ama onu da alırım değişik koku sıkmayı seviyorum bi de morfose kullanıyorum az kaldılar çıkınca alayım farklı olsun dedim Bu dediğini de alıcam🌸
[silindi] [silindi] hiç koklamak aklıma gelmedi he o rengini hafta sonu çıkarsam eğer bi fırt çekeyim bakalım onun kokusu nasıl skxmsmxmdmx